Wie zijn we? 

Je staat er niet alleen voor.
Wij staan open voor al uw vragen en zoeken samen naar een gepaste oplossing voor elk idee. 

Trouwfeesten, geboortes, uitnodigingen en grafisch design zijn mijn specialiteiten. Met plezier zoek ik naar een gepaste producten binnen uw stijl. 

Onderdelen, uithangborden en gepaste oplossingen op maat zoeken, dat is waar ik mij mee bezig hou. 

Ons  Verhaal 

In 2017 startte ik mijn opleiding als student aan de KULeuven faculteit architectuur. Tijdens onze opdrachten moesten we vaak maquettes bouwen, hier kroop immens veel tijd in en onze faculteit had hiervoor een oplossing! Een lasercutter, als student mochten we hier gebruik van maken, wat er dus voor zorgde dat we veel minder manueel moesten gaan snijden. 

Maar ik was toch zo jaloers op die prachtige machine. Ik wil er ook zo eentje! En zo kwamen we op het idee, samen met mijn handige Harry, of moet ik zeggen Timmy, gingen we aan de slag met het bouwen van onze eigen lasercutter. Wat startte met een mini machine in de kelder van het huis, groeide al snel uit naar een passie en een grotere machine! Samen met Tim maakten ik onze eerste items en konden we deze stilaan aan de man brengen. 

En je kan het al raden, mijn tijd ging meer naar de lasercutter dan mijn lessen op de universiteit. Onze passie bleef groeien in het personaliseren van verschillende items, en zo kwam er ondermeer ook de stickers en bedrukkingen bij ! 

Het grafische aspect dat had ik deels meegekregen van op de universiteit maar bij Visuall kon ik eindelijk mijn eigen stijl creëren en deze gebruiken in verschillende totaalconcepten. 

We gingen van kelder, naar zolder, naar tuinhuis, naar ons eerste stukje huurmagazijn en nu naar ons atelier op de Doorstraat in Opwijk.


Na 6 lange jaren als student kan ik eindelijk afsluiten met het diploma van Master in de architectuur. Toch kies ik ervoor om vanaf nu 100% onze passie door te zetten en full time zelfstandig te worden !


We hebben al een lange weg afgelegd en daar zijn we alvast trots op !
Op nog vele jaren Visuall !


Stefana 

 

 

 

         

 

Home

Visuall voor bedrijven

Verzending & retours

Contact

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Cookie Policy